Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu işi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin Yangın Kapısı esrar sızdırmazlık şenseı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en balaban yararı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu gibi kabil.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza muamelat adımları ekseri şunları kucakerir:

Report this wiki page